Senast uppdaterad

ikon med ett förstoringsglas

Hitta rätt lån för dig

ikon med två personer som skakar hand

Ansök helt kostnadsfritt

ikon med hand som håller pengar

Få pengarna direkt

logg lumify

Ränta* 12,87%*Effektiv min-/maxränta från 12,87% till 236,65%, nom. ränta 39,5%.

Startavgift: 395:-

Lägsta lånebelopp: 2,000:-

Högsta lånebelopp: 20,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 1 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Inom 10 minuter till SEB. Övriga banker samma dag vid ansökan innan 13:30.

Betalningsanm.ok: Ja Lumify godtar flera betalningsanmärkningar.

Utan UC: Ja Använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
ferratum långivare

Ränta* 3,3%Fast månadsränta 3,3%, nominell ränta f.n. 39,6%, effektiv ränta 47,64%, dagsränta 0,1085%

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 45,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 5 år

Åldersgräns: 21 år

Direktutbetalning: Ja Direktutbetalning till Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB från 8 - 21:00, även lördag & söndag kl. 11:00 - 18:00.

Betalningsanm.ok: Ja Ferratum godtar sex (6) betalningsanmärkningar, men de ska vara äldre än sex (6) mån.

Utan UC: Ja Ferratum använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
monetti lån

Ränta* 39%Nominell årsränta 59 %, effektiv ränta 56,7-70%.

Startavgift: 350:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 20,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 1 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:00 till SEB, Nordea, Danske Bank, Swedbank, SHB.

Betalningsanm.ok: Ja Monetti godtar 10 betalningsanm.

Utan UC: Ja Monetti använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
credway långivare

Ränta*2,17%Fast månadsränta: 2,17%, effektiv max-ränta: 29,33%.

Startavgift:0:-

Lägsta lånebelopp:1,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 60 dagar – 5 år

Åldersgräns:18 år

Direktutbetalning: Ja Nordea, SEB, SHB, Swedbank även helger, före 13:30 (övriga).

Betalningsanm.ok: Ja Credway godtar flera betalningsanm, men de ska vara äldre än sex (6) månader.

Utan UC: Ja Credway använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (minst 120,000 kr/år).

LÅNA NU
flexlimit lån

Ränta* 3,25%Månadsränta f.n. 3,25%, eff. årsränta f.n. 58,74% - 147,16%

Startavgift: 380:-

Lägsta lånebelopp: 3,000:-

Högsta lånebelopp: 20,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 1 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Ja Direkt till Nordea/SHB, lördag kl. 10:00 - 17:00, sön 13:00 - 16:00.

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Ja Flexlimit använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (gäller även a-kassa & liknande)

LÅNA NU
smspengar långivare

Ränta* 3,27% Effektiv ränta från 51,95% till 77,75%.

Startavgift: 320:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar – långt

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:00 till SEB, Nordea, Danske Bank, Swedbank, SHB.

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Ja Smspengar använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU

Låna pengar utan UC

Att låna pengar utan UC är idag både enkelt och fungerar som vilket lån som helst. Här kan du enkelt jämföra smslån och hitta det som passar dig bäst. Om du vill ta ett lån med svag kreditvärdighet utan UC så har du kommit till rätt plats. Om man har en svag kreditvärdighet är det alltid att föredra att välja en långivare som inte använder sig av UC. Det tillkommer ständigt nya smslån utan uc till marknaden som ofta kommer med bra öppningserbjudanden för dig som är ny kund. Detta gäller även för dig som letar efter ett lån trots många UC förfrågningar. Det finns många anledningar till varför det är fördelaktigt att ta ett privatlån utan uc. En av dom främsta anledning är för att varje UC-upplysning som tas på dig som privatperson sänks din kreditvärdighet och kan göra det svårare för dig att ta ett lån i framtiden. På denna sida hittar du alla lån utan uc och tanken är att det ska göra det lättare för dig att inte bara låna pengar utan UC utan att faktiskt hitta det bästa lånet utan UC för just dig och dina förutsättningar. Även om du använder en långivare utan UC finns det gått om långivare som både erbjuder snabba utbetalningar, bra räntor och smslån utan uc på helgen.

Att låna pengar utan UC upplysning är någonting som marknaden efterfrågar mer och mer. Detta är någonting långivarna självklart märker och en klar majoritet av alla långivare erbjuder idag både kredit utan UC och sms lån utan UC. Dock finns det vissa begränsningar för hur mycket du kan låna utan att långivaren kräver en UC-kontroll.

Små lån utan UC är aldrig några problem vid mindre lån men vid stora lån kan det vara svårt att undvika UC. Om du exempelvis vill ta ett billån utan uc kan beskeden från dom olika långivarna variera. Normalt tas det en UC-kontroll vid större summor men då långivaren kan se bilen som en säkerhet finns det långivare som kan acceptera ett billån utan UC. Tänk även på att du enkelt kan lägga upp ditt sms lån efter önskad amorteringstid. Så om du vill ta ett sms lån utan UC i 90 dagar kan du enkelt göra det. Det är dock viktigt att du sätter en återbetalningstakt som du vet att du kan hålla. Om du kan betala mer än vad det lägsta beloppet långivaren kräver kan du alltid göra det.

Du kanske redan dras med många förfrågningar som har gått via UC och kanske redan har problem med att få ett lån beviljat p.g.a. detta. När det handlar om stora belopp som t.ex. bolån kan det vara svårt att komma runt denna typ av problem och du som gör en ansökan kan få avslag enbart p.g.a att du har för många tidigare UC-upplysningar. Generellt kan man säga att när man lånar pengar av stora banker, oavsett belopp så görs det alltid en UC-upplysning.

Fördelen med smslån är att många långivare är mycket mindre krävande i sin bedömning både gällande tidigare förfrågningar samt betalningsanmärkningar. Här kan du tex hitta alla smslån där du kan låna pengar med betalningsanmärkning. Observera dock att detta kan variera mellan de olika långivarna så var noga med att välja en långivare som accepterar just dina omständigheter. Även summan du ansöker om påverkar. Om du ansöker om att låna 1000 kr eller 50.000 kr påverkar självklart hur långivaren ställer sig till det faktum att du har tidigare betalningsanmärkningar.

Det finns flera anledningar till att långivarna väljer ett alternativt kreditupplysningsföretag istället för UC. Dels är det i princip alltid billigare för långivaren, då varje upplysning dom beställer kostar en viss summa. Det är också fördelaktigt då långivarens chanser att kunna godkänna lånet ökar markant. En annan faktor som självklart även påverkar är den ökade efterfrågan på sms lån utan UC.

Smslån utan UC med direkt utbetalning

Normalt sett kan du som ansöker om ett sms lån utan UC förvänta dig att få ett besked på din låneansökan omgående. Ofta får du svar direkt och ibland kan det ta några minuter beroende på vilken långivare du väljer.

När du fått godkänt på din låneansökan kan du i regel få tillgång till ditt lån samma dag. Observera dock att det finns många faktorer som spelar in gällande hur snabbt du får tillgång till dina pengar. Är det vardag eller helg? Samarbetar långivare med den banken du önskar få pengarna utbetalda till? Vilken tid på dygnet har du gjort din ansökan?

För att det inte ska bli några problem och det slutar med att du får vänta längre än du önskar på att få dina pengar utbetalda rekommenderar vi starkt att du är noga med att hitta en långivare som uppfyller dina krav. Många långivare erbjuder idag lån med direkt utbetalning till ditt bankkonto och du kan i många fall ha pengarna på kontot redan efter 15 minuter.

Lån utan UC med många förfrågningar

Varje gång du som privatperson gör en låneansökan med UC påverkar detta din kreditvärdighet negativt. Och som vi tidigare förklarat så innebär en låg kreditvärdighet stora problem om man försöker låna pengar från dom större bankerna, tex Handelsbanken eller Nordea. Notera även att det inte endast handlar om hur många låneansökningar som har gjort utan även under vilken period detta har skett. Har flera upplysningar tagits under en kortare period påverkar även detta din kreditvärdighet negativt.

När du gör en ansökan tas en så kallad kreditupplysning. Detta görs oavsett om du ansöker om ett sms lån utan UC eller ett lån där en UC tas. Långivaren är enligt lag tvungen att göra denna kreditupplysning och har därför inget att säga till om gällande detta. Dock kan du undvika uc genom att välja lån utan kreditupplysning med uc för att minimera påverkan av din kreditvärdighet.

Lösningen på detta är att välja en långivare som använder sig av ett kreditupplysningsföretag som har valt att inte registrera tidigare ansökningar. På detta sättet kan du få ett lån beviljat trots många tidigare ansökningar. Detsamma gäller även för betalningsanmärkningar och tidigare skulder. Smslån gör det helt enkelt möjligt för en person med flera kreditupplysningar, betalningsanmärkningar och tidigare skulder att ta ett lån.

Vi på bästasmslånet.se är alltid tydliga med att man bör tänka igenom om man verkligen behöver ta ett lån innan man gör det. Väljer man att ta ett lån är det viktigt att man är säker på att man kan likvidera skulden inom den utsatta löptiden.

Smslån utan uc med betalningsanmärkningar

Att långa pengar utan uc med betalningsanmärkningar brukar ofta gå bra så länge du väljer rätt långivare. Alla långivare har som du vet olika krav och detta gäller även hur dom ser på betalningsanmärkningar. I dagsläget finns det ett stort utbud av långivare som erbjuder smslån utan uc även för dig som har betalningsanmärkningar. För att vara säker på att få ditt smslån beviljat är det viktigt att du kollar vad just den långivaren har för inställning till betalningsanmärkningar.

Som tidigare nämnt så varierar det mellan långivarna och det kan vara stor skillnad på hur dom ser på betalningsanmärkningar. Vissa långivare kräver att din betalningsanmärkning ska vara minst 6 månader gammal medans andra långivare accepterar upp till 10 stycken betalningsanmärkningar. Så om du har betalningsanmärkningar är det viktigt att du är noga och kollar upp vad som gäller för just den långivaren du tycker passar dig bäst. Information om hur dom olika långivarna ser på betalningsanmärkningar kan du enkelt se i listan ovan.

Vad är UC?

UC står för upplysningscentralen och är Sveriges största leverantör av kreditupplysningar. UC startades 1977 och ägs till största del av SEB, Handelsbanken, Danske Bank, Swedbank, Nordea samt länsförsäkringar.

Själva anledningen till att företag som UC existerar är för att långivare och banker enligt lag är tvungna att göra en bedömning av din återbetalningsförmåga, dvs. din ekonomiska situation, innan dom får bevilja ett lån. Detta kallas för en kreditupplysning.

Från början hade UC i princip monopol på olika typer av kreditupplysningstjänster men idag finns det en rad olika företag som utfärdar samma typ av information till långivare. Som du säkert redan vet är det stora skillnader mellan att ta ett lån där en UC-upplysning tas på dig som ansöker jämfört med om långivaren väljer att få kreditupplysning av ett annat kreditupplysningsföretag. Vi råder alla som ska låna ett mindre belopp att välja en långivare som inte använder sig av UC. Det finns många anledningar till att undvika UC-upplysningar som vi kommer att försöka klargöra i denna text.

linnea


Författare: Linnea
Skribent på Bästa sms lånet

Vissa lån på denna sida är högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.