Senast uppdaterad

ikon med ett förstoringsglas

Hitta rätt lån för dig

ikon med två personer som skakar hand

Ansök helt kostnadsfritt

ikon med hand som håller pengar

Få pengarna direkt

logg lumify

Ränta* 12,87%*Effektiv min-/maxränta från 12,87% till 236,65%, nom. ränta 39,5%.

Startavgift: 395:-

Lägsta lånebelopp: 2,000:-

Högsta lånebelopp: 20,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 1 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Inom 10 minuter till SEB. Övriga banker samma dag vid ansökan innan 13:30.

Betalningsanm.ok: Ja Lumify godtar flera betalningsanmärkningar.

Utan UC: Ja Använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
ferratum långivare

Ränta* 3,3%Fast månadsränta 3,3%, nominell ränta f.n. 39,6%, effektiv ränta 47,64%, dagsränta 0,1085%

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 45,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 5 år

Åldersgräns: 21 år

Direktutbetalning: Ja Direktutbetalning till Handelsbanken, Nordea, Swedbank, SEB från 8 - 21:00, även lördag/söndag kl. 11:00 - 18:00.

Betalningsanm.ok: Ja Ferratum godtar sex (6) betalningsanmärkningar, men de ska vara äldre än sex (6) mån.

Utan UC: Ja Ferratum använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
credway långivare

Ränta* 2,17%Fast månadsränta: 2,17%, effektiv max-ränta: 29,33%.

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 5 mån – 6 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Nordea, SEB, SHB, Swedbank även helger, före 13:30 (övriga).

Betalningsanm.ok: Ja Credway godtar flera betalningsanm, men de ska vara äldre än sex (6) månader.

Utan UC: Ja Credway använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (minst 120,000 kr/år).

LÅNA NU
monetti lån

Ränta* 59%Nominell årsränta 59 %, effektiv ränta 70%.

Startavgift: 350:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 20,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 1 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:00 till SEB, Nordea, Danske Bank, Swedbank, SHB.

Betalningsanm.ok: Ja Monetti godtar 10 betalningsanm.

Utan UC: Ja Monetti använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
loanstep lån

Ränta* 3,25%Månadsränta 3,25%, kreditränta f.n. 39%, eff. ränta f.n. 47% - 83%.

Startavgift: 395:-

Lägsta lånebelopp: 3,000:-

Högsta lånebelopp: 5,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar – 2 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:30 till SEB, Nordea, Swedbank, SHB (lördag 10:00 - 15:00).

Betalningsanm.ok: Ja

Utan UC: Ja Snabbfinans använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (minst 150,000 kr/år).

LÅNA NU
brixo lån

Ränta* 29,95%Eff. ränta fr. 38,2% - 83,2%, nominell ränta 29,95% - 34,95%.

Startavgift: 495:-

Lägsta lånebelopp: 5,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 1 – 4 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Samma dag före 12:00 till alla banker.

Betalningsanm.ok: Ja Brixo godtar flera betalningsanm.

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Årsinkomst på minst 200,000 kr/år.

LÅNA NU

Smslån med betalningsanmärkning

På denna sida har vi samlat alla långivare för dig som letar efter det bästa lånet trots att du har en betalningsanmärkning. Att ha en betalningsanmärkningar är inte nödvändigtvis samma sak som att ha dåliga förutsättningar för att betala tillbaka ett smslån. Cirka 500 000 i Sverige är idag skuldsatta och många av dom ofrivilligt skuldsatta. Detta uppkommer i många fall på grund av rent slarv trots att personen i sig har en skaplig eller god ekonomi. Många dörrar stängs dessvärre med en betalningsanmärkning vilket egentligen inte är konstigt. Och att låna på kredit blir markant mycket svårare. Dock finns det alternativ för dig som exempelvis vill ta ett lån med svag kreditvärdighet. Så även om du har tidigare anmärkningar eller en dålig kreditscore så finns det långivare även för dig.

Om du dock har en betalningsanmärkning men känner att din ekonomi är tillräckligt stabil för att kunna ta ett smslån och betala tillbaka inom den utsatta löptiden så ska du inte tveka på att ansöka hos den långivaren som passar dina förutsättningar bäst. Det tillkommer hela tiden nya smslån med betalningsanmärkningar så utbudet av långivare fortsätter att öka. Att ta ett sms lån med betalningsanmärkningar blir något svårare men det finns gott om långivare som erbjuder sms lån trots betalningsanmärkningar. Oavsett om du vill ta ett smslån utan uc eller vill få ett smslån med utbetalning på helgen.

Att du har en betalningsanmärkning påverkar inte räntan. Det är inte dyrare att låna med betalningsanmärkning jämfört med om man inte har några tidigare anmärkningar. Låneprocessen om man bestämmer sig för att låna med betalningsanmärkning är precis samma som för en person utan anmärkning.

Långivaren ger dig som låntagare alltid en god chans och gör inte bedömningen på ditt förflutna utan snarare din återbetalningsförmåga just nu. Observera även att det finns långivare som varken har några inkomstkrav, inte tar någon UC-kontroll samt godkänner betalningsanmärkningar och även tidigare skulder. Detta betyder helt enkelt att du som “bara” har en betalningsanmärkning har väldigt goda chanser att få ett lån beviljat. Vi rekommenderar starkt att du använder en långivare som inte använder sig av UC. Det finns flera alternativa kreditupplysningsföretag på marknaden idag. Vi har även samlat alla lån efter just kreditupplysningsföretag så om du exempelvis vill ta ett lån med Creditsafe så kan du enkelt göra det. Om du behöver pengarna brådskande så har du tur. Sms lån är en låneform där du normalt får tillgång till pengarna omgående. Om du behöver låna pengar och få dom direkt är en långivare som inte använder UC att föredra.

På denna sida har vi endast listat alla långivare som accepterar låneansökningar från personer med betalningsanmärkningar. Detta betyder självklart inte att du bara ska välja första bästa långivare och skicka in en ansökan. Avgifterna och räntorna kan skilja sig markant mellan de olika långivarna så se till att vara noggrann med vilken långivare du väljer. Tänk även på att många långivare ger nya kunder extra bra avtal som lån helt utan avgifter och ränta.

Vi på bästa sms lånet vill att du ska hitta rätt lån oavsett vilken typ av situation du befinner dig i. Vi vill därför poängtera att vi endast listar dom bästa och mest seriösa långivarna på marknaden. Allt för att göra dig som privatperson så nöjd som möjligt när du letar efter ditt blivande lån.

Låna med betalningsanmärkning – Vad du bör tänka på.

Att du har en eller flera betalningsanmärkningar är bara en av alla faktorer som vägs in när du som privatperson vill ta ett smslån. Om du vill ta ett smslån med betalningsanmärkningar ska det inte vara svårare jämfört med om du inte hade anmärkningar. Självfallet vill man ha så få anmärkningar som möjligt och beroende på hur stor din tidigare skuld är (om du har någon) kan det påverka långivarens beslut. Observera dock att smslån ofta handlar om mindre belopp vilket gör att risken för långivarna därför är väldigt låga vilket i sin tur leder till att fler ansökningar blir godkända.

När du ska ta ett smslån finns det några olika faktorer som de olika långivarna tittar på. Observera att detta inte gäller alla långivare utan skiljer sig enormt mycket mellan dom olika långivarna. För att göra det enkelt så har vi listat de vanligaste sakerna som långivarna tittar på när en ansökan kommer in.

  • Ålder: Detta är någonting som varierar mellan långivarna. Vanliga minimum åldrar som förekommer är 18, 20 samt 21 år. Om du vill se alla sms lån som har 18 år som lägsta ålder kan du göra det genom att klicka på sms lån 18 år.

  • Inkomst: Vissa långivare har inga inkomstkrav över huvud taget medans vissa kräver en deklarerad inkomst. Hur stor den deklarerade inkomsten måste vara skiljer sig markant mellan långivarna. 

  • Betalningsanmärkningar: varierar också väldigt mycket. Vissa godtar inga ansökningar från personer som har en betalningsanmärkning medans andra godtar upp till 10 st betalningsanmärkningar. Observera dock att på denna sida har vi endast listat långivare som godtar låneansökningar från personer med betalningsanmärkningar.

  • UC: Det har blivit vanligare och vanligare att långivare inte använder sig av UC av den enkla anledningen att personer inte vill få låneförfrågningar registrerade hos UC. Varför detta kan vara bra att undvika kommer vi till lite senare i texten.

Låna med betalningsanmärkning utan uc

Att ta ett lån trots att du har en betalningsanmärkning och att samtidigt undvika att en UC-kontroll tas vid lånetillfället är absolut inga problem. Som vi beskrivit i texten ovan finns det en enorm mängd långivare som alla har sina olika krav men som gör det möjligt att låna pengar snabbt utan uc. Det du behöver göra är helt enkelt att hitta en långivare som accepterar betalningsanmärkningar och som använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag än UC. Om man tittar i listan ovan så ser man snabbt att det finns gott om långivare som erbjuder precis det här. Se bara till att du kan uppfylla dom övriga kraven som ålder, inkomst och liknande. Svårare än så är det inte.

Sms lån direkt utbetalning med betalningsanmärkning

Att få in pengar direkt på kontot kan vara något som ligger i högsta prioritet när man väljer att ta ett sms lån. Utifrån att du har tidigare betalningsanmärkningar så erbjuder även majoriteten av samtliga listade långivare ovanför även sms lån med direkt utbetalning trots att du har betalningsanmärkningar. Detta betyder att du så fort gjort din låneansökan och blivit beviljad lånet så får du in pengarna direkt på ditt konto. Långivare inom detta segment är speciellt kända för att dom betalar ut pengarna direkt, i många fall kan du kan denna process tar under 10 minuter från att du gjort din ansökan till att du blir beviljad. Vi vill dock notera att du är noga med att kolla upp vilken bank som långivaren erbjuder direktbetalning till samt vilka öppettider långivaren har. Detta för att du skall kunna få ditt smslån beviljat och utbetalt på direkten. Svårare än så är det inte, nu är det bara att ansöka om ett smslån med betalningsanmärkningar så har du snart pengar direkt på kontot, så länge du blir beviljad av långivaren.

erik


Författare: Erik
Skribent på Bästa sms lånet

Vissa lån på denna sida är högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.