Senast uppdaterad

Om du letar efter sms lån utan höga krav kan du hitta både informationen du behöver samt rätt typ av långivare som godkänner lån utan höga krav. Till att börja med är sms lån redan en låneform där kraven är väldigt låga jämfört med andra typer av låneformer. Detta betyder dock inte att långivare inom sms lån inte ställer några krav alls.

Alla långivare är självklart unika och alla ställer sina unika krav. Dock finns det vissa saker som skiljer sms lån mot andra låneformer. Som vi tidigare nämnt har sms lån inte speciellt höga krav men det finns även andra fördelar. En av fördelarna är möjligheten att att du kan ansöka om exempelvis ett smslån utan UC. Detta är högst fördelaktigt för dig som just letar efter sms lån utan höga krav.

Det finns flera anledningar att välja en långivare som inte använder UC. Den viktigaste i detta fall är att en kreditupplysning via UC ger betydligt mer information jämfört med andra kreditupplysningsföretag som Bisnode eller Creditsafe. Den andra viktiga fördelen är att ett sms lån utan UC inte påverkar din kreditvärdighet negativt. Detta är viktigt om du planerar att ta ett större lån i framtiden då din kreditvärdighet är en faktor som kraftigt påverkar dina möjligheter att få ett lån beviljat.

En annan viktig faktor som du bör titta på är vad långivaren ställer för inkomstkrav. Detta är någonting som varierar kraftigt mellan långivarna och det är därför viktigt att du kollar detta innan du skickar in din låneansökan. Hur hög årsinkomst som krävs varierar från att långivaren gör en individuell bedömning till en fast årsinkomst på exempelvis 150.000 kr.

Självklart påverkar även storleken på beloppet du har tänkt låna stor roll. Många långivare väljer exempelvis att använda ett alternativt kreditupplysningsföretag vid mindre lån och UC vid större lånebelopp. Även detta är en faktor som du som långivare bör ha koll på innan du ansöker om ett sms lån. Det ska dock poängteras att den absoluta majoriteten av sms lån som tas idag är på väldigt små belopp. Dom vanligaste beloppen ligger mellan 3000 till 10.000 kr. Vid ett lån på den typen av belopp ställer normalt långivarna inte speciellt höga krav på dig om låntagare. Det finns även långivare som accepterar alternativa inkomster för dig som letar efter ett sms lån utan höga krav. Som alternativa inkomster räknas bland annat CSN, A-kassa, och flera andra typer av ”alternativ inkomst”.

Det viktigaste när du letar efter ett sms lån utan höga krav är att du noga kollar igenom information som ålder, inkomstkrav, om långivaren erbjuder smslån med anmärkningar och andra liknande faktorer. Anledningen till det är främst för att om du exempelvis ansöker om ett sms lån där kravet är att du ska ha en deklarerad inkomst på 200.000 kr men inte har det så blir din ansökan nekad per automatik. Detta leder till ytterligare problem vikter är att varje kreditupplysning, oavsett kreditupplysningsföretag registreras. Om du har för många kreditupplysningar under för kort tid kan detta vara en avgörande anledning som kan göra att du blir nekad ditt lån. Så för att sammanfatta så är det enkelt att hitta sms lån utan höga krav. Det viktiga är bara att vara noga med att läsa exakt vad som gäller för varje individuell långivare. Det bör även nämnas att vi på denna sida specifikt har valt ut lån utan höga krav för att underlätta för dig som konsument.

Lån utan höga krav

ferratum långivare
LÅNA NU
monetti ligga
LÅNA NU
credway långivare
LÅNA NU
lumify logga
LÅNA NU
lumify logga
LÅNA NU