Senast uppdaterad

ikon med ett förstoringsglas

Hitta rätt lån för dig

ikon med två personer som skakar hand

Ansök helt kostnadsfritt

ikon med hand som håller pengar

Få pengarna direkt

logg lumify

Ränta* 12,87%*Effektiv min-/maxränta från 12,87% till 236,65%, nom. ränta 39,5%.

Startavgift: 395:-

Lägsta lånebelopp: 2,000:-

Högsta lånebelopp: 20,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 1 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Inom 10 minuter till SEB. Övriga banker samma dag vid ansökan innan 13:30.

Betalningsanm.ok: Ja Lumify godtar flera betalningsanmärkningar.

Utan UC: Ja Använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
ferratum långivare

Ränta* 3,3%Fast månadsränta 3,3%, nominell ränta f.n. 39,6%, effektiv ränta 47,64%, dagsränta 0,1085%

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 45,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 5 år

Åldersgräns: 21 år

Direktutbetalning: Ja Direktutbetalning till Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB från 8 - 21:00, även lördag & söndag kl. 11:00 - 18:00.

Betalningsanm.ok: Ja Ferratum godtar sex (6) betalningsanmärkningar, men de ska vara äldre än sex (6) mån.

Utan UC: Ja Ferratum använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
monetti lån

Ränta*59%Nominell årsränta 59 %, effektiv ränta 70%.

Startavgift:350:-

Lägsta lånebelopp:1,000:-

Högsta lånebelopp: 20,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 1 år

Åldersgräns:18 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:00 till SEB, Nordea, Danske Bank, Swedbank, SHB.

Betalningsanm.ok: Ja Monetti godtar 10 betalningsanm.

Utan UC: Ja Monetti använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
credway långivare

Ränta* 2,17%Fast månadsränta: 2,17%, effektiv max-ränta: 29,33%.

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 60 dagar – 5 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Nordea, SEB, SHB, Swedbank även helger, före 13:30 (övriga).

Betalningsanm.ok: Ja Credway godtar flera betalningsanm, men de ska vara äldre än sex (6) månader.

Utan UC: Ja Credway använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (minst 120,000 kr/år).

LÅNA NU
loanstep lån

Ränta* 3,25%Månadsränta 3,25%, kreditränta f.n. 39%, eff. ränta f.n. 47% - 83%.

Startavgift: 395:-

Lägsta lånebelopp: 3,000:-

Högsta lånebelopp: 5,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar – 2 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:30 till SEB, Nordea, Swedbank, SHB (lördag 10:00 - 15:00).

Betalningsanm.ok: Ja Loanstep godtar flera betalningsanm, men de ska vara äldre än sex (6) månader.

Utan UC: Ja Loanstep använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (minst 150,000 kr/år).

LÅNA NU
brixo lån

Ränta* 29,95%Eff. ränta fr. 38,2% - 83,2%, nominell ränta 29,95% - 34,95%.

Startavgift: 495:-

Lägsta lånebelopp: 5,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 1 – 4 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Samma dag före 12:00 till alla banker.

Betalningsanm.ok: Ja Brixo godtar flera betalningsanm.

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Årsinkomst på minst 200,000 kr/år.

LÅNA NU
brocc logga

Ränta* 3,25%*Ind.ränta 3,25% - 24,99%, effektiv ränta 5,22% - 20,83%.

Startavgift: 500:-

Lägsta lånebelopp: 10,000:-

Högsta lånebelopp: 350,000:-

Min-/max låneperiod: 1 mån – 15 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Individuellt.

LÅNA NU

Sms lån och snabblån för dig som har Swedbank

Swedbank är av många en omtyckt och pålitlig bank och är i dagsläget en av Sveriges största banker. På denna sida hittar du enkelt vilka långivare som erbjuder sms lån med direkt utbetalning till dig som vill få det lånade beloppet insatt på ditt Swedbankkonto omgående. Oavsett om du vill låna 2000, 5000 eller 10 000 kr så finns det bra långivare för dig att välja bland.

Före 2015 fanns det inga snabblån eller smslån som erbjöd direktutbetalning till dig som har Swedbank men idag finns det flera bra långivare som erbjuder denna tjänsten.Oavsett är ute efter ett snabblån, ett smslån utan UC eller ett smslån som erbjuder snabba utbetalningar under helgen till Swedbank så hittar du all information du behöver på denna sida.

Swedbank har inte alltid varit en stor och populär bank i Sverige. Genom att slå ihop ett stort antal mindre lokala sparbanker samt föreningsbanker har Swedbank på kort tid tagit en stor andel av marknaden i Sverige och har idag nästan 4 miljoner kunder i Sverige enbart.

Vissa av bankerna går under ett annat namn men använder Swedbanks logga medans andra har bytt namn och blivit en del av Swedbank koncernen. Oavsett vilken av dessa banker du har så gäller alltid samma utbetalningsregler gällande snabblån och sms lån. Beroende på vilket smslån du väljer kan utbetalningstiderna variera men normalt får du efter en godkänd ansökan pengarna direkt insatta på ditt Swedbank konto.

För att du ska kunna få en direkt utbetalning av ditt lån finns det olika saker som du bör tänka på. Självklart påverkar faktorer som när du ansöker om sms lånet samt hur stort belopp du ansöker om. Om du ansöker om ett sms lån och vill få det utbetalt direkt samma dag är det viktigt att du tittar på villkoren som gäller för just den långivaren du planerar att göra din ansökan hos.

Sms lån med direkt utbetalning till Swedbank

Som tidigare nämn erbjuder flera långivare sms lån med direkt utbetalning till Swedbank. I dagsläget finns det totalt 7 stycken långivare som erbjuder direkt utbetalning till dig som vill ha pengarna direkt in på kontot och som har Swedbank.

Själva låneansökan är enkel och du får normalt besked direkt på skärmen om du har fått din ansökan godkänd eller ej. Då långivarna går på förra årets taxerade inkomst och du saknade arbete eller har en låg taxerad inkomst kan du komplettera din ansökan med exempelvis lönespecifikationer om din situation har förändrats. Detta är ett exempel på när en låneansökan måste hanteras manuellt och då kan ansökningsprocessen ta något längre tid.

Normalt får du dock besked direkt och vid en godkänd ansökan får du pengarna direkt utbetalda till det Swedbank konto du uppgav vid ansökningstillfället. Många som vill ha ett sms lån även kallat snabblån vill ha pengarna direkt utbetalda och för att det ska fungera finns det vissa saker man bör ha i åtanke.

Alla långivare är olika och erbjuder olika tjänster vid olika tider och dagar. Vissa erbjuder utbetalning direkt samma dag om du gör din ansökan innan en viss tid. Dessa tider varierar ofta om du ansöker om ett sms lån på helgen eller om det är en vardag.

Vanligt förekommande är att du måste göra din låneansökan innan klockan 12 för att du ska få ditt sms lån utbetalt till kontot samma dag. Andra långivare betalar ut ditt lån inom 15 minuter så länge du gör din låneansökan under deras öppettider. Som sagt så varierar det beroende på långivaren så var noga med att välja en långivare som betalar ut pengarna direkt om det är det du letar efter.

Har du en anmärkning blir antalet långivare som du kan välja bland något snävare men det finns fortfarande alternativ. Fyra av sju långivare erbjuder idag dig att låna med betalningsanmärkningar utan uc. Dom vanligaste alternativa kreditupplysningsföretagen som används i Sverige idag är Creditsafe samt Bisnode Kredit.

Har du däremot ett skuldsaldo hos kronofogden finns det tyvärr inget lånealternativ för dig som använder Swedbank som godkänner detta.

Sms lån med helgutbetalning till Swedbank

Samma sak gäller även helgutbetalningar där långivarna varierar ganska mycket i dagsläget. Om du letar efter ett snabblån med utbetalning på helgen är det viktigt att du väljer rätt långivare. Sex av sju långivare har öppet på lördagar och endast två långivare har öppet på söndagar. Att få sitt snabblån utbetalt direkt kan vara lite knepigare om det är helg men det finns alternativ som även erbjuder just det.

I listan ovanför kan du enkelt jämföra och hitta det bästa sms lånet för den situation du befinner dig i. Tyvärr är antalet långivare bara sju stycken men dom goda nyheterna är att flera av dom låneföretagen som erbjuder sms lån till Swedbank är bra och erbjuder några av de bästa räntorna på marknaden idag. Nedanför tänkte vi titta lite närmare på dessa långivare samt ge lite information om varje enskilt låneföretag.

Information om långivarna som samarbetar med Swedbank

Som vi nämnt tidigare är det totalt sju stycken långivare som erbjuder direkt utbetalning av snabblån och sms lån till dig som använder Swedbank. Nedanför kan du se en översikt över vilka dessa långivare är samt få mer information om respektive långivare.

Brixo: Erbjuder smslån där beloppet som erbjuds är från 5.000 – 30.000 kr. De accepterar betalningsanmärkningar och lånetiden är från 6 – 24 månader som längst. Årsräntan ligger i dagsläget på cirka 30% och för kreditupplysning använder Brixo UC.

Daypay: Erbjuder smslån från 1000 – 10000 kr och återbetalningstiden är då max tre månader. För detta mindre lån använder Daypay inte UC. Vi vill alltid höja en varningens finger för långivare med en väldigt begränsad återbetalningstid. Om du tar ett lån där återbetalningstiden, som i detta fall endast är tre månader är det extremt viktigt att du är helt säker på att du kommer kunna likvidera din skuld inom den utsatta tidsramen. Anledningen till att vi vill varna för detta är för att räntan snabbt kan eskalera om du inte hinner betala tillbaka ditt lån i tid.

Daypay erbjuder även en större typ av lån där lånebeloppet är från 11.000 – 20.000 kr. Återbetalningstiden för denna typ av lån är 1 – 4 år och vid denna typ av lån använder Daypay UC som kreditupplysning. Daypay är en av våra favoriter då dom både accepterar betalningsanmärkningar och erbjuder snabba utbetalningar av smslån även på helgen.

Credway: Erbjuder smslån på 1.000 – 20.000 kr och använder sig inte utav UC. Credway accepterar även betalningsanmärkningar.

Tryggkredit: Smslån på 10.000 – 40.000 kr där du som tar ditt första lån hos Tryggkredit max kan ansöka om 25.000 kr. Återbetalningstiden är flexibel där 2 – 12 månader är den normala återbetalningstiden. Tryggkredit använder sig inte av UC och har som krav att du som låntagare har en minimuminkomst på minst 150.000 kr/år. Tryggkredit accepterar inte betalningsanmärkningar.

Säkerfinans, Mobillån samt Snabbfinans: Erbjuder smslån på 1.000 – 40.000 kr. Är det ditt första lån är beloppet begränsat till 25.000 kr. Ingen av dessa långivare accepterar betalningsanmärkningar och kräver att du som låntagare har en inkomst på minst 150.000 kr/år. Alla tre långivare använder sig inte av UC.

linnea


Författare: Linnea
Skribent på Bästa sms lånet

Vissa lån på denna sida är högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.