Senast uppdaterad

ikon med ett förstoringsglas

Hitta rätt lån för dig

ikon med två personer som skakar hand

Ansök helt kostnadsfritt

ikon med hand som håller pengar

Få pengarna direkt

logg lumify

Ränta* 12,87%*Effektiv min-/maxränta från 12,87% till 236,65%, nom. ränta 39,5%.

Startavgift: 395:-

Lägsta lånebelopp: 2,000:-

Högsta lånebelopp: 20,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 1 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Inom 10 minuter till SEB. Övriga banker samma dag vid ansökan innan 13:30.

Betalningsanm.ok: Ja Lumify godtar flera betalningsanmärkningar.

Utan UC: Ja Använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
ferratum långivare

Ränta* 3,3%Fast månadsränta 3,3%, nominell ränta f.n. 39,6%, effektiv ränta 47,64%, dagsränta 0,1085%

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 45,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 5 år

Åldersgräns: 21 år

Direktutbetalning: Ja Direktutbetalning till Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB från 8 - 21:00, även lördag & söndag kl. 11:00 - 18:00.

Betalningsanm.ok: Ja Ferratum godtar sex (6) betalningsanmärkningar, men de ska vara äldre än sex (6) mån.

Utan UC: Ja Ferratum använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
pluskan-logga

Ränta* 2%*Månadsränta 2%, fast årsränta från 24%, effektiv ränta från 26,82%.

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 5,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar – 4 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Ja Pluskan använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
kredit365 lån

Ränta* 39%Eff. ränta f.n. 260% - 1135%, nom. ränta f.n. 39%.

Startavgift: 350:-

Lägsta lånebelopp: 2,000:-

Högsta lånebelopp: 5,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar – 30 dagar

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:00 till SEB, Nordea, Danske Bank, Swedbank, SHB.

Betalningsanm.ok: Ja Monetti godtar 10 betalningsanm.

Utan UC: Ja Monetti använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
monetti lån

Ränta* 39%Nominell årsränta 59 %, effektiv ränta 56,7-70%.

Startavgift: 350:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 20,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 1 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:00 till SEB, Nordea, Danske Bank, Swedbank, SHB.

Betalningsanm.ok: Ja Monetti godtar 10 betalningsanm.

Utan UC: Ja Monetti använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
brocc logga

Ränta* 3,25%*Ind.ränta 3,25% - 24,99%, effektiv ränta 5,22% - 20,83%.

Startavgift: 500:-

Lägsta lånebelopp: 10,000:-

Högsta lånebelopp: 350,000:-

Min-/max låneperiod: 1 mån – 15 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Individuellt.

LÅNA NU

Med ett ständigt tillflöde av nya smslån och nya snabblån försöker vi på bästasmslånet.se hela tiden hålla våra listor uppdaterade med det senaste utbudet så att du enkelt ska kunna låna pengar. Detta gör vi för att du som låntagare ska ha så många alternativ som möjligt att välja bland och därmed öka chansen för att hitta det perfekta smslånet för just dig. Detta underlättar även för dig som kanske har sämre förutsättningar och letar efter ett lån med låg kreditvärdighet. Sms lån är generellt mer generösa i sin bedömning jämfört med många andra låneformer.

Oavsett om du har en betalningsanmärkning, letar efter nya smslån utan uc eller behöver pengarna utbetalda direkt så har vi något för alla. Viktigt att tänka på om du vill ha pengarna utbetalda snabbt är att välja en långivare som samarbetar med den bank du själv använder dig av. Detta brukar resultera i blixtsnabba utbetalningar, ofta redan inom 15 minuter. Nästan alla nya smslån 2019 erbjuder snabba utbetalningar och dom flesta samarbetar med alla Sveriges större banker.

Om du saknar något lån som inte finns med i vår lista får du mer än gärna kontakta oss så ska vi se till att lägga till det. Och kom ihåg, nya aktörer erbjuder ofta sina låntagare olika typer av öppningserbjudanden som du kan ta del av. Några vanligt erbjudande som en del nya aktörer erbjuder är lägre ränta eller t.ex. att du får första lånet helt utan kostnad.

Nya smslån utan UC

Som tidigare nämnts tillkommer det ständigt nya aktörer på marknaden och vårt mål är att ha alla långivare på ett och samma ställe. Alla långivare har olika krav på låntagaren och dessa krav kan skilja sig markant mellan dom olika långivarna. Det senaste året har det tillkommit en hel del aktörer som erbjuder sina nya lån utan UC prövning. Vi vet att många som önskar ta ett lån gärna vill göra detta utan att blanda in UC och detta kan vara ett klokt val. Det finns flera alternativa kreditupplysningsföretag som långivarna kan välja att använda sig av. Här kan du exempelvis se alla nya lån med creditsafe.

När du väljer en långivare som inte tar en UC-kontroll innebär det att kreditprövning endast registreras hos det företaget som du väljer att ta lånet från och syns därmed inte hos UC. Att ha för många låneansökningar kan påverka din kreditvärdighet negativt och kan leda till problem om du t.ex. planerar att låna pengar till en bostad i framtiden.
I listan ovan kan du enkelt se vilka långivare som använder sig av UC eller inte.

Nya snabblån med betalningsanmärkningar

Vi ser en ökad efterfrågan på nya snabblån för dig som har en eller flera betalningsanmärkningar. Dom flesta nya långivarna som erbjuder nya lån 2019 godkänner att man har en eller flera betalningsanmärkningar. Så att titta på nya smslån med betalningsanmärkningar är ingen dum idé. Dock kan det variera beroende på vilken långivare det är då det finns vissa variationer på vad nya långivare godkänner.

I vissa fall kan det vara ett krav från långivarens sida att anmärkningen måste vara minst 6 månader gammal. I andra fall kan det vara okej att ha så många som 10 anmärkningar. I listan ovan ser du enkelt exakt vad varje ny långivare har för krav och kan enkelt hitta en långivare som passar dig.

Fördelar med nya smslån

Det finns många fördelar med att utbudet av smslån ökar för dig som konsument. Du får fler alternativ att välja bland och ökar chansen att hitta ett riktigt bra lån för just dig. Högre konkurrens leder också till pressade priser och räntor vilket självklart är en fördel för dig som funderar på att ta ett smslån.

Men den största anledningen att börja med att titta på nya långivare som precis tillkommit till marknaden är att dom ofta erbjuder olika fördelaktiga erbjudanden. Det kan vara allt från lägre ränta, ingen uppläggningsavgift eller att du som ny låntagare får ditt första lån helt kostnadsfritt. Det sistnämnda är självklart det bästa alternativet som man verkligen ska leta efter. Det innebär i sin enkelhet att lånet inte kostar dig en enda krona. Du betalar helt enkelt bara tillbaka det exakta beloppet du lånade. Mycket bättre än så kan det inte bli.

Anledningen till att långivarna gör på detta sätt är för att snabbt få en marknadsandel. Ytterligare en anledning är att rent statistiskt är chansen stor att om man en gång tagit ett smslån så kommer man vid något tillfälle att göra det igen. Då vill dom vara den långivaren som du lånar av vid nästa tillfälle.

Vi samarbetar enbart med seriösa långivare

Den svenska marknaden för sms lån ser annorlunda ut idag än vad den gjorde i början. Nya aktörer som vill ta sig in på marknaden idag behöver gå igenom en hel del långa processer. Dom behöver bland annat få tillstånd av Finansinspektionen som är väldigt hårda när det kommer till att godkänna nya långivare.

Trots detta kan vi se att marknaden konstant växer väldigt snabbt och detta är något väldigt positivt för dig som låntagare. Fler aktörer innebär större konkurrens vilket leder till pressade priser och bättre lånevillkor för dig som låntagare.

Alla långivare på vår sida är som sagt kontrollerade och seriösa men kostnadsskillnaden mellan de olika långivarna kan fortfarande vara stora. Det är därför vi på bästasmslånet.se finns här för dig. För att guida dig genom lånedjungeln till det perfekta och mest kostnadseffektiva lånet för just dig och dina förutsättningar.

linnea


Författare: Linnea
Skribent på Bästa sms lånet

Vissa lån på denna sida är högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.