Senast uppdaterad

ikon med ett förstoringsglas

Hitta rätt lån för dig

ikon med två personer som skakar hand

Ansök helt kostnadsfritt

ikon med hand som håller pengar

Få pengarna direkt

Filtrera efter liknande belopp: 30 000 kr / 35 000 kr / 40 000 kr / 50 000 kr

ferratum långivare

Ränta* 3,3%Fast månadsränta 3,3%, nominell ränta f.n. 39,6%, effektiv ränta 47,64%, dagsränta 0,1085%

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 45,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 5 år

Åldersgräns: 21 år

Direktutbetalning: Ja Direktutbetalning till Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB från 8 - 21:00, även lördag & söndag kl. 11:00 - 18:00.

Betalningsanm.ok: Ja Ferratum godtar sex (6) betalningsanmärkningar, men de ska vara äldre än sex (6) mån.

Utan UC: Ja Ferratum använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
santander logga

Ränta*3,95%*Eff. ränta 4,02% - 13,75%, individuell ränta f.n. 3,95% - 12,95%.

Startavgift:0:-

Lägsta lånebelopp:10 000:-

Högsta lånebelopp: 350,000:-

Min-/max låneperiod: 2 - 12 år

Åldersgräns:20 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Ha en årsinkomst (ca 150,000 kr/år).

LÅNA NU
coop logga

Ränta*3,45%*Individuell årsränta 3,45% - 9,9%, effektiv ränta 3,67% - 10,99%.

Startavgift:0:-

Lägsta lånebelopp:15 000:-

Högsta lånebelopp: 350,000:-

Min-/max låneperiod: 2 - 12 år

Åldersgräns:20 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Ha en årsinkomst (ca 100,000 kr/år).

LÅNA NU
bank norwegian logga

Ränta*6,99%*Nom.ränta: 6,99% - 22,99%, eff.ränta från 7,2% - 29,27%.

Startavgift:149:-

Lägsta lånebelopp:5 000:-

Högsta lånebelopp: 600,000:-

Min-/max låneperiod: 1 - 15 år

Åldersgräns:23 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Ha en årsinkomst (ca 100,000 kr/år).

LÅNA NU
freedom-finans logga

Ränta*3,54%*Årsränta 3,54% - 18,15%, eff. ränta f.n. 3,6% - 19,74%.

Startavgift:0:-

Lägsta lånebelopp:5,000:-

Högsta lånebelopp: 600,000:-

Min-/max låneperiod: 1 – 15 år

Åldersgräns:18 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Ja Godtar flera betalningsanm, maxbeloppet är då 150.000 kr.

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (gäller även a-kassa & liknande).

LÅNA NU
lånbutiken lån

Ränta* 2,92%Max. eff. årsränta 87,99%, nom. ränta: 35%, månadsränta 2,92%.

Startavgift: 800:-

Lägsta lånebelopp: 3000:-

Högsta lånebelopp: 50,000:-

Min-/max låneperiod: 1 – 5 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Ja Samma dag till Nordea och HB, även helger fram till 17:00.

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Ja Lånbutiken använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Månadsinkomst på minst 12,000 kr.

LÅNA NU

Låna 45 000 kr

På denna sida har vi samlat alla långivare som erbjuder lån på 45 000 kr. Du kan enkelt jämföra dom olika långivarna och hitta det lånet som passar just dig bäst. När man ska ta ett lån finns det några olika saker som kan vara bra att tänka på.

Det första man bör överväga är om man verkligen är i behov av ett lån. Att låna pengar bör alltid vara den sista utvägen och bör endast göras om det inte finns några andra alternativ. Att låna pengar för att finansiera olika typer av lyxkonsumtion som resor, kläder, smink och utekvällar är ingenting vi på bästasmslånet.se rekommenderar.

Om du har bestämt dig för att låna pengar kan det vara bra att fundera över vilken återbetalningstid som passar dig bäst. Vi rekommenderar starkt att man försöker betala av så mycket som möjligt av sitt lån varje månad. Dock är det viktigt att välja en återbetalningsplan som du vet att du kommer att klara av. Det är bättre att du betalar för mycket än för lite.

Om du halkar efter med betalningarna kan lånet snabbt bli dyrare då saker som förseningsavgifter, påminnelseavgifter, högre räntor och andra faktorer kan göra att kostnaderna ökar. Så var noga med att välja en återbetalningstid som du klarar av. Och kan du betala av mer så är det aldrig några problem.

Om du letar efter ett mer specifikt lån, exempelvis en långivare som accepterar tidigare betalningsanmärkningar eller en långivare som inte använder UC så finns all informationen samlad på denna sidan under respektive långivare.

Låna 45 000 kr med betalningsanmärkningar

Om du har tidigare betalningsanmärkningar blir andelen långivare som du kan låna av något färre. Dock finns det fortfarande långivare som erbjuder lån på 45 000 kr trots att du har en eller flera tidigare betalningsanmärkningar.

Var noga med att kolla vad som gäller för just den långivaren som du har tänkt att göra din ansökan hos. Ofta varierar antalet betalningsanmärkningar man får ha beroende på långivaren och det kan därför vara smart att kolla en gång extra innan man skickar in sin ansökan.

Vissa långivare sätter räntan individuellt men det faktum att du har en tidigare betalningsanmärkning ska inte påverkar några kostnader eller avgifter relaterade till lånet. Att låna pengar blir med andra ord inte dyrare bara för att du har en tidigare betalningsanmärkning.

Låna 45 000 kr utan UC

När du ska ta ett lån så är det alltid smart att välja en långivare som inte använder UC om det finns någon sådan tillgänglig. UC står för Upplysnings Centralen och är ett kreditupplysningsföretag som används av alla större långivare.

Problemet med att ta ett lån med UC är att varje upplysning registreras och påverkar din kreditvärdighet negativt. Detta gör att du kommer ha det svårare i framtiden om du vill använda en långivare som använder UC. Ett vanligt exempel på detta är ett bostadslån.

Efterfrågan på långivare som inte använder UC har ökat vilket har påverkat utbudet på marknaden. Idag finns det mängder av långivare som erbjuder lån och som använder alternativ till UC, som exempelvis Bisnode.

Då kreditupplysningsföretagen inte har någon kontakt påverkar inte en förfrågning som görs hos Bisnode din kreditvärdighet hos UC. Så slutsatsen är att du bör i den mån det går välja en långivare som inte använder sig av UC. Detta är extra viktigt om du behöver ett lån utan fast jobb. Förklaringen ligger i mängden information som lämnas ut vid en UC-upplysning i förhållande till en upplysning med exempelvis Bisnode.

Låna 45 000 kr med direkt utbetalning

Många som ansöker om ett lån är i behov av att få tillgång till pengarna omgående. Många långivare erbjuder direkta utbetalningar både under vardagar, lördagar och även på söndagar. Dock krävs det några saker för att du ska kunna få ditt lånade belopp direkt.

Det första som krävs är att du kan legitimera dig vid ansökningstillfället med någon form av bankID eller e-leg. Detta gör att långivaren ofta automatiskt kan behandla din ansökan vilket leder till att du kan få svar på din ansökan direkt.

Det är även viktigt att du får godkänt på din ansökan inom ramen för långivarens utbetalningstider. Dessa tider varierar mellan långivarna och varierar även beroende på om det är helg eller vardag. Tänk på att inte missta långivarens öppettider för dess utbetalningstider då dessa ofta skiljer sig åt.

Det sista som krävs för att du ska kunna få pengarna på kontot direkt är att du och långivaren använder samma bank. Många långivare har uppkoppling till majoriteten av Sveriges större banker så detta brukar sällan vara ett problem men är ändå viktigt att säkerställa innan man skickar in sin låneansökan.

Vissa lån på denna sida är högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.