Senast uppdaterad

ikon med ett förstoringsglas

Hitta rätt lån för dig

ikon med två personer som skakar hand

Ansök helt kostnadsfritt

ikon med hand som håller pengar

Få pengarna direkt

Filtrera efter liknande belopp: 25 000 kr / 30 000 kr / 40 000 kr / 45 000 kr

ferratum långivare

Ränta* 3,3%Fast månadsränta 3,3%, nominell ränta f.n. 39,6%, effektiv ränta 47,64%, dagsränta 0,1085%

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 45,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 5 år

Åldersgräns: 21 år

Direktutbetalning: Ja Direktutbetalning till Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB från 8 - 21:00, även lördag & söndag kl. 11:00 - 18:00.

Betalningsanm.ok: Ja Ferratum godtar sex (6) betalningsanmärkningar, men de ska vara äldre än sex (6) mån.

Utan UC: Ja Ferratum använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
santander logga

Ränta*3,95%*Eff. ränta 4,02% - 13,75%, individuell ränta f.n. 3,95% - 12,95%.

Startavgift:0:-

Lägsta lånebelopp:10 000:-

Högsta lånebelopp: 350,000:-

Min-/max låneperiod: 2 - 12 år

Åldersgräns:20 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Ha en årsinkomst (ca 150,000 kr/år).

ANSÖK NU
coop logga

Ränta*3,45%*Individuell årsränta 3,45% - 9,9%, effektiv ränta 3,67% - 10,99%.

Startavgift:0:-

Lägsta lånebelopp:15 000:-

Högsta lånebelopp: 350,000:-

Min-/max låneperiod: 2 - 12 år

Åldersgräns:20 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Ha en årsinkomst (ca 100,000 kr/år).

LÅNA NU
klicklån lån

Ränta* 9,84%Nominell årsränta 59 %, effektiv ränta 70%.

Startavgift: 595:-

Lägsta lånebelopp: 10,000:-

Högsta lånebelopp: 40,000:-

Min-/max låneperiod: 1 – 6 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:00 till SEB, Nordea, Danske Bank, Swedbank, SHB.

Betalningsanm.ok: Nej Monetti godtar 10 betalningsanm.

Utan UC: Nej Monetti använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
bank norwegian logga

Ränta*6,99%*Nom.ränta: 6,99% - 22,99%, eff.ränta från 7,2% - 29,27%.

Startavgift:149:-

Lägsta lånebelopp:5 000:-

Högsta lånebelopp: 600,000:-

Min-/max låneperiod: 1 - 15 år

Åldersgräns:23 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Ha en årsinkomst (ca 100,000 kr/år).

LÅNA NU
mobillån logga

Ränta*7,96%Månadsränta 7,96%, kreditränta 95,5%, eff. ränta 150,7% - 446%.

Startavgift:0:-

Lägsta lånebelopp:1,000:-

Högsta lånebelopp: 40,000:-

Min-/max låneperiod: 60 dagar – 2 år

Åldersgräns:20 år

Direktutbetalning: Ja Direkt mellan kl. 8:00 - 18:00 till alla storbanker (lördag 10:00 - 15:00).

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Ja Mobillån använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

ANSÖK NU

Låna 35 000 kr – Att tänka på

Det finns många olika saker som är viktiga att tänka på när man tar ett lån oavsett belopp. Det första är självklart om man verkligen är tvungen att låna pengar. Alla kan drabbas av oväntade utgifter som kan komma från en rad olika saker som att bilen går sönder eller att man får en oväntat stor räkning från tandläkaren.

I vissa situationer är det bättre att ta ett lån jämfört med konsekvenserna av att exempelvis få en anmärkning hos Kronofogden. Att låna pengar till onödig konsumtion som shopping, resor och andra saker som man egentligen inte har råd med är ingen bra idé. Vi på bästasmslånet.se uppmanar ingen att låna pengar om man inte absolut behöver det.

Om du behöver låna pengar finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Den första är att lägga upp en amorteringsplan som du vet att du kan hålla. Tanken är självklart att du ska betala av lånet så fort det går men det är viktigt att amorteringsplanen är realistisk och lämnar utrymme för andra oväntade utgifter.

Det man kan göra när man lägger upp sin amorteringsplan är att man väljer en återbetalningstid som ger ett månatligt belopp som man vet att man klarar av att betala. Om man har pengar över och kan betala av mer av lånet så är det aldrig några problem. Tänk på att ju snabbare du betalar av lånet desto mindre ränta betalar du.

Om du planerar att låna ett större belopp exempelvis till en bil eller bostad i framtiden rekommenderar vi starkt att du använder en långivare som inte använder sig av UC. Varför du bör undvika UC kan du läsa mer om längre ner i texten.

Ett bra tips är att kolla med långivaren vad som skulle hända om du hamnar efter med betalningen. Det är ofta när en låntagare hamnar efter som lånet drar på sig extra kostnader i form av påminnelseavgifter, förseningsavgifter, räntehöjningar o.s.v. Tänk på att alltid välja en avbetalningstakt som du vet att du klarar av att hålla. Det kan t.o.m vara smart att välja en längre återbetalningstid än vad man egentligen behöver. Om du tror att du kan återbetala ditt lån på exempelvis 60 dagar rekommenderar vi att du tar ett sms lån på 90 dagar. Detta baserar sig på det vi nämnde tidigare. Och om du kan betala mer än vad långivare kräver varje månad så är det aldrig några problem.

Om du hamnar i ett läge där du inte kan betala den summan som du och din långivare har kommit överens om är det bästa du kan göra är att kontakta långivaren och förklara situationen. Det går väldigt ofta att lösa då långivarna ofta är villiga att anpassa sig så länge du visar att du bryr dig om din skuld.

Låna 35 000 kr utan UC upplysning – Fördelar

Varje gång man ansöker om ett lån görs en kreditupplysning på dig. Det finns en felaktig tro om att man kan låna pengar utan att någon kreditupplysning tas men så är inte fallet. Långivaren är enligt lag skyldig att ta en kreditupplysning på dig som låntagare.

När en kreditupplysning tas i samband med exempelvis en låneansökan görs det via ett kreditupplysningsföretag. Det finns flera kreditupplysningsföretag där det vanligaste och mest kända är UC som står för Upplysnings Centralen.

Dock har efterfrågan ökat på senare tid efter långivare som inte använder sig av UC då man inte vill påverka sin kreditvärdighet negativt. Många långivare erbjuder idag alternativ och gör sina kreditupplysningar hos andra företag. Fördelen för dig som långivare är att du inte påverkar din kreditvärdighet negativt hos UC vilket är viktigt om du vill ta större lån i framtiden. Om du vill ansöka om ett lån utan fast anställning är en långivare som inte använder sig av UC starkt att rekommendera. Detta av den enkla anledningen av att det ökar dina chanser att få din låneansökan beviljad.

Låna 35 000 kr med betalningsanmärkningar

Det finns många långivare som accepterar att du som ansöker om lånet har tidigare betalningsanmärkningar. Som med allt annat skiljer sig synen på betalningsanmärkningar åt mellan dom olika långivarna.

Vissa långivare accepterar inga betalningsanmärkningar medans vissa accepterar upp mot 10 stycken. I listan med långivare nedan ser du enkelt vilka långivare som accepterar betalningsanmärkningar och vilka som inte gör det.

Ställ musen över info-ikonen för mer specifik information gällande antalet betalningsanmärkningar långivaren accepterar. Tänk även på att det finns långivare som godtar betalningsanmärkningar så länge dom är sex månader eller äldre.

Låna 35 000 kr och få pengarna utbetalda direkt

Många som behöver ett lån behöver pengarna snabbt. Många långivare erbjuder direkta utbetalningar vilket innebär att du har pengarna på kontot redan några minuter efter att din låneansökan blivit godkänd. Dock krävs det vissa saker för att du ska kunna få in pengarna på kontot omgående.

Delvis krävs det att du kan identifiera dig med bankID, mobilt bankID, eller annan typ av e-legitimation. Genom att kunna legitimera dig på detta sätt kan långivaren behandla din ansökning direkt.

Det krävs även att du får godkänt på din ansökan under långivarens utbetalningstider. Många långivare erbjuder även utbetalningar på lördagar och söndagar. Tänk dock på att öppettider och utbetalningstider inte är samma sak och kan vara olika.

Det sista som krävs för att du ska kunna få pengarna insatta på kontot direkt är att du och långivaren använder samma bank. Om du använder någon av dom vanligare bankerna som Swedbank, SEB, Handelsbanken eller Nordea ska detta inte vara några problem. Många långivare har direktuppkoppling till samtliga av Sveriges större banker.

erik


Författare: Erik
Skribent på Bästa sms lånet

Vissa lån på denna sida är högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.