Senast uppdaterad

ikon med ett förstoringsglas

Hitta rätt lån för dig

ikon med två personer som skakar hand

Ansök helt kostnadsfritt

ikon med hand som håller pengar

Få pengarna direkt

Filtrera efter liknande belopp: 15 000 kr / 20 000 kr / 30 000 kr / 35 000 kr

ferratum långivare

Ränta* 3,3%Fast månadsränta 3,3%, nominell ränta f.n. 39,6%, effektiv ränta 47,64%, dagsränta 0,1085%

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 45,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 5 år

Åldersgräns: 21 år

Direktutbetalning: Ja Direktutbetalning till Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB från 8 - 21:00, även lördag & söndag kl. 11:00 - 18:00.

Betalningsanm.ok: Ja Ferratum godtar sex (6) betalningsanmärkningar, men de ska vara äldre än sex (6) mån.

Utan UC: Ja Ferratum använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
smspengar långivare

Ränta* 3,27% Effektiv ränta från 51,95% till 77,75%.

Startavgift: 320:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar – långt

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:00 till SEB, Nordea, Danske Bank, Swedbank, SHB.

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Ja Smspengar använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
credway långivare

Ränta* 2,17%Fast månadsränta: 2,17%, effektiv max-ränta: 29,33%.

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 60 dagar – 5 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Nordea, SEB, SHB, Swedbank även helger, före 13:30 (övriga).

Betalningsanm.ok: Ja Credway godtar flera betalningsanm, men de ska vara äldre än sex (6) månader.

Utan UC: Ja Credway använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (minst 120,000 kr/år).

LÅNA NU
klicklån lån

Ränta* 9,84%Nominell årsränta 59 %, effektiv ränta 70%.

Startavgift: 595:-

Lägsta lånebelopp: 10,000:-

Högsta lånebelopp: 40,000:-

Min-/max låneperiod: 1 – 6 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:00 till SEB, Nordea, Danske Bank, Swedbank, SHB.

Betalningsanm.ok: Nej Monetti godtar 10 betalningsanm.

Utan UC: Nej Monetti använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
pluskan-logga

Ränta* 2%*Månadsränta 2%, fast årsränta från 24%, effektiv ränta från 26,82%.

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 5,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar – 4 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm.ok: Nej

Utan UC: Ja Pluskan använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
brixo lån

Ränta* 29,95%Eff. ränta fr. 38,2% - 83,2%, nominell ränta 29,95% - 34,95%.

Startavgift: 495:-

Lägsta lånebelopp: 5,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 1 – 4 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Samma dag före 12:00 till alla banker.

Betalningsanm.ok: Ja Brixo godtar flera betalningsanm.

Utan UC: Nej

Inkomstkrav: Ja Årsinkomst på minst 200,000 kr/år.

LÅNA NU

Låna 25 000 kr

Om du planerar att låna 25 000 kr har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat alla långivare som erbjuder dig lån på 25 000 kr på ett och samma ställe. Jämför enkelt ränta, uppläggningsavgift, och andra faktorer som är viktiga att tänka på när du lånar pengar.

Oavsett om du letar efter ett lån utan UC, som accepterar betalningsanmärkningar eller som betalar ut pengarna samma dag så finns det flera alternativ att välja bland. Med det sagt så skiljer sig långivarna åt och det är viktigt att vara noggrann med vilken långivare du väljer att skicka in din ansökan till.

Om du känner dig osäker eller förvirrad så kan du alltid prata med långivarens kundtjänst. Dom flesta långivarna har idag en chattfunktion vilket gör att du ofta kan komma i kontakt med någon direkt.

När du tar ett lån finns det några saker som är viktiga att tänka på. Det första, som är uppenbart är att man inte bör låna pengar som man inte med säkerhet vet att man kommer kunna betala tillbaka. Många lån är relativt billiga om man följer sin amorteringsplan och har valt en bra långivare.

Det är när man halkar efter som det snabbt kan bli dyrt. Ofta tillkommer olika typer av straffavgifter, förseningsavgifter och det är vanligt att räntan ökar. Lånet blir då snabbt väldigt dyrt och man kan enkelt hamna i en skuldfälla.

Tänk även på att inte låna pengar för att lösa andra lån och krediter. Det är en beprövad metod som aldrig lyckas. Dock finns det tillfällen när det är vettigt att låna pengar. Saker går sönder och oväntade utgifter oavsett storlek kan hända alla.

Du bör även tänka igenom hur många månader du lägger upp din amorteringsplan på. Desto snabbare du betalar av skulden desto mindre blir den totala kostnaden för lånet. Med det sagt ska man inte lägga upp en betalningsplan som man inte vet att man klarar av.

Det smartaste är att lägga upp en betalningsplan som man vet att man klarar av och om man får möjlighet betala av mer än amorteringsbeloppet. Ingen långivare har några problem med att man betalar av mer än vad man har kommit överens om.

Låna 25 000 kr utan UC – Fördelar

Det finns en rad olika fördelar till varför man bör välja en långivare som inte använder UC som kreditupplysningsföretag. Speciellt när det handlar om mindre lånebelopp som 25 000 kr är. Då efterfrågan på lån utan UC har ökat markant har även utbudet av långivare som erbjuder detta ökat.

Idag erbjuder en majoritet av långivarna lån utan UC. Dock finns det vissa långivare som använder UC när det handlar om belopp över 10 000 kr. Var noga med att kolla vad som gäller för just din långivare innan du skickar in din ansökan.

För den som inte vet varför man bör undvika att få sin låneansökan registrerad hos UC är det väldigt enkelt. Om du vill ansöka om ett större lån hos någon av dom större bankerna använder dom sig alltid av UC som kreditupplysningsföretag. Om du har tidigare registrerade ansökningar påverkar detta din kreditvärdighet negativt vilket kan försvåra att exempelvis ta ett bostadslån eller ett billån.

Därför rekommenderar vi alltid att man undviker UC om man kan. Dom olika kreditföretagen skickar inte uppgifter mellan varandra vilket gör att en ansökan som går via Bisnode eller Creditsafe inte registreras hos UC.

Låna 25 000 kr med betalningsanmärkningar

Att låna 25 000 kr med tidigare betalningsanmärkningar bör inte vara något problem. Många långivare accepterar både en och flera betalningsanmärkningar. Detta är dock som varierar mellan långivarna där vissa säger blankt nej om du har en tidigare anmärkning.

Om du har flera betalningsanmärkningar finns det även långivare för dig. Du hittar all information om vilka långivare som accepterar betalningsanmärkningar samt hur många på denna sidan. Om du känner dig osäker kan du alltid kolla med långivaren innan du skickar in din ansökan.

Vissa långivare accepterar betalningsanmärkningar men kräver att dom ska vara minst sex månader gamla. Kolla noga med den långivaren som passar dig bäst så att du inte skickar in en ansökan som får avslag.

Låna 25 000 kr med direkt utbetalning

Många som tar ett mindre lån vill få tillgång till pengarna så fort som möjligt. Ofta handlar det om en oförutsedd utgift som plötsligt har dykt upp och som måste betalas omgående. Många långivare erbjuder idag lån med direkta utbetalning vilket innebär att du har pengarna på kontot några minuter efter att din låneansökan har blivit godkänd.

Dock krävs det vissa förutsättningar för att du ska kunna få dina lånade pengar utbetalda omgående. Det första är att du behöver ha någon form av bankID eller e-legitimation för att din ansökan ska kunna behandlas direkt.

Du behöver även få godkänt på din låneansökan inom långivarens utbetalningstider. Observera att öppettider och utbetalningstider är två skilda saker som ofta kan vara olika hos dom olika långivarna.

Det sista som krävs är att du har samma bank som långivaren. Många långivare samarbetar med flera av dom vanligaste bankerna i Sverige så normalt krävs det endast att du har någon av våra större banker som Nordea, Handelsbanken eller Swedbank.

linnea


Författare: Linnea
Skribent på Bästa sms lånet

Vissa lån på denna sida är högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.