Senast uppdaterad

ikon med ett förstoringsglas

Hitta rätt lån för dig

ikon med två personer som skakar hand

Ansök helt kostnadsfritt

ikon med hand som håller pengar

Få pengarna direkt

Filtrera efter liknande belopp: 2 000 kr / 3 000 kr 4 000 kr / 5 000 kr 

Meddelandelån erbjuder just nu lån på 1000 kr HELT räntefritt!

meddelandelån långivare

Ränta* 39%Effektiv ränta 52,02% - 1280,19%, nom. årsränta f.n. 39%. Nya kunder lånar 1000 kr utan ränta.

Startavgift: 380:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar – 3 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Ja Direkt till Nordea/SHB innan 21:00, lör. 10 - 17, söndag 13:00 - 16:00.

Betalningsanm.ok: Ja Godtar upp till sex (6) betalningsanmärkningar.

Utan UC: Ja Meddelandelån använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
ferratum långivare

Ränta* 3,3%Fast månadsränta 3,3%, nominell ränta f.n. 39,6%, effektiv ränta 47,64%, dagsränta 0,1085%

Startavgift: 0:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 45,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 5 år

Åldersgräns: 21 år

Direktutbetalning: Ja Direktutbetalning till Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB från 8 - 21:00, även lördag & söndag kl. 11:00 - 18:00.

Betalningsanm.ok: Ja Ferratum godtar sex (6) betalningsanmärkningar, men de ska vara äldre än sex (6) mån.

Utan UC: Ja Ferratum använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Ha en deklarerad inkomst.

LÅNA NU
monetti lån

Ränta* 39%Nominell årsränta 59 %, effektiv ränta 56,7-70%.

Startavgift: 350:-

Lägsta lånebelopp: 1,000:-

Högsta lånebelopp: 20,000:-

Min-/max låneperiod: 30 dagar - 1 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja Före 13:00 till SEB, Nordea, Danske Bank, Swedbank, SHB.

Betalningsanm.ok: Ja Monetti godtar 10 betalningsanm.

Utan UC: Ja Monetti använder Bisnode Kredit.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (belopp ej specificerat).

LÅNA NU
credway långivare

Ränta*2,17%Fast månadsränta: 2,17%, effektiv max-ränta: 29,33%.

Startavgift:0:-

Lägsta lånebelopp:1,000:-

Högsta lånebelopp: 30,000:-

Min-/max låneperiod: 60 dagar – 5 år

Åldersgräns:18 år

Direktutbetalning: Ja Nordea, SEB, SHB, Swedbank även helger, före 13:30 (övriga).

Betalningsanm.ok: Ja Credway godtar flera betalningsanm, men de ska vara äldre än sex (6) månader.

Utan UC: Ja Credway använder Creditsafe.

Inkomstkrav: Ja Deklarerad inkomst (minst 120,000 kr/år).

LÅNA NU

Smslån & Snabblån på 1000 kr

Att låna 1000 kr är idag det minsta belopp långivare på den svenska marknaden kan erbjuda. Detta typ av lån är inget som går att ta hos vanliga banker i dagsläget, utan endast något som aktörer inom smslån erbjuder.

Denna minimum summa kan tänkas vara dumt att låna för många, men i vissa fall kan det faktiskt vara fördelaktigt då man befinner sig i ekonomiskt knepig situation. Det kan vara att en plötslig kostnad uppkommer, tex. att något i hemmet går sönder eller att något annat som man är beroende av för att få sitt vardagsliv att fungera.

Oavsett varför man vill låna 1000 kr så vill man gärna få pengarna direkt. Att låna 1000 kr direkt går enkelt om långivaren du väljer använder samma bank som du önskar få lånet utbetalt till.

Sanningen är att detta typ av lån inte är speciellt dyrt att ta. Mycket fördomar kretsar kring att ALLA smslån är dåliga, vilket inte riktigt stämmer. Det är många långivare som erbjuder dig att låna 1000 kr till en rimlig ränta och många nya långivare lånar till och med ut pengar helt gratis.

När dessa aktörer säger gratis betyder det ofta att själva lånet är räntefritt under en kortare period och endast gäller för dig som är ny kund. Detta betyder att man kan i vissa fall komma undan riktigt billigt av att låna 1000 kr.

Vi vill dock notera att du kollar upp så inga andra dolda avgifter gömmer sig hos dom aktörer som erbjuder räntefritt då detta är något som tyvärr ibland kan förekomma.

Låna 1000 kr utan UC

Om du tänker låna ett så litet belopp som 1000 kr är det fördelaktigt om du väljer en långivare som inte använder sig av UC. Varje gång du ansöker om ett lån görs en kreditupplysning. När den görs via UC sparas denna och kan påverka din framtida förmåga att ta större lån.

Vid större lån är risken högre för långivaren och standard är då att långivaren använder sig av UC för att få en bättre bild av långivaren. Om du redan har för många registrerade ansökningar kan detta vara en faktor i sig till att du blir nekad lånet.

Så att undvika UC speciellt vid mindre belopp som 1000 kr är alltid fördelaktigt.

Låna 1000 kr utan ränta

Då många nya långivare som erbjuder lån på 1000 kr utan ränta vilket kan verka underligt men är egentligen helt normalt. Precis som att Casinon erbjuder free spins. Tanken är såklart att nästa gång du vill ansöka om ett lån så ska du göra det hos samma långivare som innan.

Det finns en skillnad mellan att låna 1000 kr utan ränta och att låna 1000 kr gratis. Att du inte har någon ränta på lånet innebär inte att smslånet är helt gratis. Många långivare har uppläggningsavgifter, aviavgifter och andra avgifter som är viktiga att ha med i uträkningen.

Dock finns det långivare som nämnts ovan som erbjuder nya kunder att låna 1000 kr helt gratis utan några kostnader alls. Om du inte betalar tillbaka ditt lån i tid kommer dock kostnader att tillkomma och normalt sett kommer också en ränta att börja gälla.

Var därför alltid noggrann med vilken långivare du väljer och var noga med att titta på vad som händer om du inte kan betala tillbaka ditt lån på 1000 kr inom den utsatta återbetalningstiden.

Majoriteten får ett lån på 1000 kr beviljat

Eftersom detta typ av lån rör sig om en liten summa får majoritet av låntagarna sina ansökningar godkända. Oftast när du lånar 1000 kr får du ditt lån utbetalt inom bara några minuter från att du har skickat in din ansökan.

För att undvika att få avslag på din ansökan bör du som ansöker om detta smslån inte ha betalningsanmärkningar som du dragit på dig nyligen samt att du inte har ett skuldsaldo hos Kronofogden. Om du har betalningsanmärkningar finns det ett flertal långivare som erbjuder smslån för dig med betalningsanmärkningar.

Långivarna ser även helst att du har någon typ av deklarerad inkomst senaste året då det även görs en kontroll av detta. Om du ska få dina 1000 kr utbetalda direkt är det viktigt att du har en tidigare deklarerad inkomst.

Då sker både godkännandet och utbetalningen automatiskt. Om du inte har en tidigare deklarerad inkomst men har en inkomst i dagsläget kan du alltid få en manuell handläggning. Detta medför såklart att det tar längre tid innan du har pengarna på kontot.

Generellt så är ett lån på 1000 kr som tidigare nämnt väldigt lätt att få beviljat. Om du skulle känna dig osäker om du uppfyller dessa typ av krav kan du alltid göra en ansökan helt kostnadsfritt.

Låna 1000 kr – Vad du bör tänka på

  • Ansök endast hos långivare som erbjuder 30 dagars återbetalningstid. Eftersom lånet är så pass litet är det onödigt att betala tillbaka ränta på 1000 kr över en längre tid.

  • För att ta del av ett räntefritt lån behöver du som gör ansökan vara ny kund. Kolla även upp så inga andra dolda avgifter gömmer sig hos den långivare du tänkt att göra din ansökan hos.

  • Ansök i första hand hos dom långivare som har kostnadsfri startavgift vid detta typ av minimala lån.

  • Utöka inte krediten när du har tagit detta typ av minimala lån, din ränta kommer ändras markant och har du dessutom tagit ett ”gratis” lån kommer den första räntefria perioden inte längre gälla.

  • Sist men inte minst, betala tillbaka lånet så fort det tillkommer nya pengar.

erik


Författare: Erik
Skribent på Bästa sms lånet

Vissa lån på denna sida är högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.